facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

El teu forfet d’esquí a la Masella o Molina a uns preus increïbles! (oferta limitada)

La manera més rapida i econòmica per anar a passar una jornada a la neu, només us caldrà pujar a pistes, equipar-vos i directes a esquiar!!!

Des del Cerdanya EcoResort oferim als nostres clients la possibilitat d’adquirir el forfait de l’estació que més t’agradi a uns preus reduïts i sense haver de fer cues i passar fred esperant el torn per comprar el forfet a guixeta.

Tenim 2 opcions:

SÚPEROFERTA ENTRE SETMANA: COMPRA EL FORFAIT I ET REGALEM L’ALLOTJAMENT (oferta limitada)

No trobaràs una millor oferta enlloc! Oferta entre setmana en bungalow o apartament! Més informació: aquí. Reserves per telèfon +34-973510260


COMPRAR EL FORFAIT A UN MILLOR PREU UN COP ARRIBAT AL CERDANYA ECORESORT

Informa’t a recepció i esquiaràs a un millor preu i sense d’haver de fer cues


 

Altres serveis:

  • Us podem gestionar les classes i /o el material d’esquí
  • Servei de guarda-esquis

A l’hivern la comarca de la Cerdanya, es converteix en referent d’activitats a la neu. Al ser una vall molt oberta, orientada de est a oest, gaudeix d’una bona insolació que permet la pràctica d’esport d’hivern.

La seva amplitud, també afavoreix la realització d’activitats, donant molts paisatges diferents i també orientacions de la muntanya que permet una llarga temporada. No només parlem de la Cerdanya catalana, sinó que també la veïna Cerdanya francesa ens proporciona vessants nord, garantint gairebé sempre una llarga temporada.

Segons quines siguin les vostres preferències, els vostres hàbits i les vostres aficions tenim un ventall molt ampli d’allotjaments i activitats a realitzar després de l’esquí.

 

No obstant, a menys d’una hora de trajecte des de Prullans podran trobar les estacions de les Neiges Catalanes, Pas de la Casa, i les estacions d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, Aransa, Guils de Cerdanya i varies estacions franceses que comparteixen domini alpí i nòrdic. Poden consultar l’estat de les estacions a la web  www.infonieve.es

Tampoc podem oblidar la pista de gel de Puigcerdà, per poder practicar  patinatge o veure algun partit de hockey si coincideix amb el calendari.

 

Plànol de serveis