Empresa SEMINARIS AMB ÀNIMA coffee break - Piscina - Chill-Out - Cerdanya EcoResort Pirineus

Work & Team Time

Inici > Work & Team Time

Connecteu amb el vostre equip a través de la natura. Gaudiu i treballeu al mateix temps!

Seminaris amb ànima

  • Totes les instal.lacions necessàries per a un seminari professional però en un ambient de muntanya en ple contacte amb la natura. Gran ventall d’allotjaments i diverses sales de capacitats diferents (de 30m2 a 600m2).
  • Seminaris verds totalment adaptables gràcies a la nostra agència de viatges i el forfait Sensacions (més de 50 activitats a escollir).
  • Gastronomia amb accent pirinenc realitzada amb productes ecològics i/o de proximitat.
  • Experiències per a diferents perfils que permetran crear uns anclatges emocionals amb el treball realitzat durant el seminari: Cultura, aventura, natura, salut, ecoturisme que permetran establir lligams de confiança entre els participants.
  • Vistes imponents des de les nostres instal.lacions sobre la Serra del Cadí i tot el Parc Natural Cadí- Moixeró.
  • Activitats i ambient propici per al Teambuilding.
  • Exclusivitat i originalitat de producte/servei i possibilitat de tancament de tot l’hotel, en èpoques concretes.
  • Tot l’equip humà professional vetllant que tot sigui perfecte.Seminaris

Us proposem un seminari amb accent verd. Amb sales de grans finestrals i unes impressionants vistes al PN Cadí-Moixeró. Us oferim gran flexibilitat i us ajudem amb tot el que calgui.Sales i espais únics

Disposem de sales de diferents mides (de més intíms per a grups petits fins a sales de 600m2) totalment adaptables a les vostres necessitats. Gràcies a l’entorn us podem oferir diferents espais únics en contacte amb la natura i l’entorn.


Activitats per a grups

Amb gran experiència en l’organització d’activitats per a grups: d’aventura, d’esports i/o de teambuilding. Amb la nostra agència Discover Pyrenees les línies són curtes la qual cosa ajuda a poder oferir-vos tot a mida!Teletreballar & Espai cowork

Has de treballar i ho pots fer des de qualsevol lloc? Vols combinar el treball amb la natura i la teva família? Necessites sentir-te lliure, creatiu i inspirat? Vols cuidar-te bé mentres que estàs treballant?